Grafisch ontwerper en vrije geest
Ontwerpbureau Vrij in Vorm Rotterdam is in 2017 gestart als zelfstandige onderneming. Inmiddels is het netwerk verder uitgebreid en werkt Vrij in Vorm samen met diverse getalenteerde zelfstandigen om klanten nog beter en breder van dienst te zijn. Wij staan voor kwaliteit, creativiteit met een stijl wat past bij de klant en waar Vrij in Vorm in gelooft. Met een specialisatie in tender vormgeving en infographic laten maken. Resultaatgericht en met een open en heldere communicatie. 

Grafisch ontwerper en vrije geest

Ontwerpbureau Vrij in Vorm Rotterdam is in 2017 gestart als zelfstandige onderneming. Inmiddels is het netwerk verder uitgebreid en werkt Vrij in Vorm samen met diverse getalenteerde zelfstandigen om klanten nog beter en breder van dienst te zijn. Wij staan voor kwaliteit, creativiteit met een stijl wat past bij de klant en waar Vrij in Vorm in gelooft. Met een specialisatie in tender vormgeving en infographic laten maken. Resultaatgericht en met een open en heldere communicatie. 
Piet van Brummelen
Grafisch ontwerper
Daniel Stadhouder
Grafisch ontwerper
Juul Lit
Jr. Grafisch ontwerper

visie

Het juiste ontwerp krijg je door te zoeken naar de essentie. Dit is nodig voor je ontwerp om impact te hebben op je doelgroep. Hierbij helpt een overzichtelijke vormgeving met sterke focus op de inhoud. Want een ontwerp met een verhaal werkt altijd beter dan slechts een mooie vorm. Je klant herkent zich dan in je ontwerp en zo maak je de connectie. Zo ben je dus Vrij in Vorm.

werkstijl

Onze werkstijl past bij het karakter, maar is ook het resultaat van jarenlange ervaring. Zie portfolio. Onze ervaring is dat een persoonlijke benadering met duidelijke communicatie goed werkt en samen de juiste randvoorwaarden opstellen. Zodat het ook echt helpt om met oog voor detail de vertaling naar een effectief ontwerp te laten slagen. Wij zijn dan ook de proactieve en collegiale teamspelers. 

Flexibel

Door een vaste groep zelfstandigen (met o.a. fotograaf, tekstschrijver, animator, drukker,  filmmaker etc.) is Vrij in Vorm breed inzetbaar.  Dit zorgt voor flexibiliteit.  O.a. drukke periodes kunnen makkelijk opgevangen worden.

Waarom Vrij in Vorm?

Heldere communicatie
Flexibel en betrokken
Ambitieus en ondernemend
No-nonsense mentaliteit
Prettig communicerend
Betrouwbaar
Perfectionistisch
Resultaatgericht
+10 jaar professionele ervaring
Britt Gruijs
Britt Gruijs
2022-08-22
Ik werk inmiddels al enkele jaren regelmatig samen met Vrij in Vorm. Piet is vriendelijk, makkelijk in de omgang en flexibel. Hij denkt mee in projectspecifieke oplossingen en het resultaat is altijd boven verwachting!
Lisa Egberts
Lisa Egberts
2022-08-19
De samenwerking met Piet is erg prettig. Hij werkt snel, geeft ook tijdig aan hoeveel tijd hij verwacht nodig te hebben en denkt mee over de beste oplossing.
Tim pallandt
Tim pallandt
2022-08-11
We werken al enkele jaren samen met Vrij in Vorm en zijn erg tevreden. Vooral de flexibiliteit en het meedenken in de opzet en lay-out zijn zeer waardevol. Onze plannen worden echt naar een hoger niveau getild waardoor ze beter leesbaar zijn. Meerdere keren van onze opdrachtgevers teruggekregen dat de vormgeving bijdroeg aan een betere beoordeling.
Ruim Omgevingsontwikkeling
Ruim Omgevingsontwikkeling
2022-08-10
Wij werken regelmatig samen met Vrij in Vorm. Piet is betrouwbaar, reageert snel en is erg flexibel. De ontwerpen die Piet voor ons maakt zijn voornamelijk gericht op visuele weergaven van infra- en bouwprojecten. Door zijn ervaring in deze sector kan hij goed meedenken en is het resultaat altijd naar wens!
Bart Siekman
Bart Siekman
2022-08-08
Ik heb nu drie keer met Piet (Vrij in Vorm) samengewerkt in drie totaal verschillende projecten, en iedere keer maakte hij een prachtig ontwerp dat qua sfeer en stijl perfect aansloot bij de inhoud van de te maken kaarten of infographic. Daarnaast is het zeer prettig overleggen en samenwerken met hem!
Marc van der Loo
Marc van der Loo
2022-08-08
De inhoud van onze plannen wordt nog zoveel mooier en vooral duidelijker door de opmaak en grafische vormgeving die Vrij in Vorm eraan toevoegt. Piet en Daniel passen zich moeiteloos aan, aan de dynamiek die ons werk met zicht meebrengt. De juiste expertise, creativiteit en flexibiliteit!

Wil je meer van ons weten? 

Piet van Brummelen - Grafisch ontwerper